Groepen en scholen

U kunt het museum bezoeken met een groep van maximaal 15 personen of maximaal 30 kinderen voor schoolgroepen. Het Rembrandthuis biedt diverse mogelijkheden en programma’s voor scholen en volwassenen. Hieronder kunt u bekijken welke mogelijkheden er zijn en direct online reserveren.

Schoolgroepen en educatieve programma’s

Voor zowel het basis onderwijs, voortgezet onderwijs, HBO/WO en volwassenen onderwijs biedt het museum verschillen programma’s. U kunt het aanbod bekijken en direct reserveren.  Primair onderwijsVoortgezet onderwijsHoger onderwijs en Volwassen onderwijs

_______________________

rondleiding-rembrandthuis

Reserveringen voor groepen

U kunt online een groepsreservering maken in een beschikbaar tijdslot en direct afrekenen. Groepen kunnen maximaal 15 personen groot zijn en u kunt eventueel een rondleider van het Rembrandthuis reserveren (minimaal 2 weken van te voren).

Klik hier om een groepsreservering te maken.

_______________________

Reserveren voor Tour Operators

Tour Operators die partner zijn van het Rembrandthuis kunnen hier een groepsreservering maken, zonder direct af te hoeven rekenen. U leest hier ook hoe uw reisorganisatie partner kan worden van het Rembrandthuis en welke voordelen dat biedt.

Klik hier om als Tour Operator een groepsreservering te maken

rondleiding-rembrandthuis2

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search